Návod od registrácie až po pridanie receptu
Registrácia
V menu klikni na Pridaj recept a potom vo formulári na Registrovať
Zadaj svoje meno a e-mail, na ktorý ti bude doručený odkaz, na ktorom získaš svoje heslo. Heslo si môžeš zmeniť a následne uložiť.
Pomocou týchto prihlasovacích údajov sa neskôr budeš prihlasovať do svojho konta do vegešpajzy.

Po prihlásení sa dostaneš do svojho konta, kde budeš vidieť svoje príspevky. Na začiatku máš status Prispievateľ. To znamená, že tvoj recept musíme najskôr schváliť a až potom bude verejný na webe. Je to taká malá ochrana proti SPAMU a receptom, ktoré nie sú v zmysle VEGE a podobne.
Ďakujeme za pochopenie 🙂
Pokiaľ budeš aktívny špajzár, tak môžeš dostať status Editor, kde môžeš schvaľovať nie len svoje recepty, ale aj recepty ostatných.

Pridaj recept
Pomocou odkazu v menu Pridaj recept sa ti zobrazí formulár pre vkladanie receptu. Pamätaj, že najskôr máš status Prispievateľ a preto musíme tvoj recept schváliť aby sa zobrazil v špajzy. Recepty budem schvaľovať v čo najkratšej dobe 🙂
Pomocou formuláru vyplň potrebné informácie o recepte. Čím viac informácií o recepte, tým viac pomôžeš ďalším špajziarom k dokonalému konečnému výsledku.
Názov receptu – krátke výstižné pomenovanie receptu.
Vyber kategóriu – zo zoznamu vyber kategóriu, do ktorej jedlo patrí.
Krátky popis – stručne popíš recept. Tento popis sa zobrazuje aj v odkaze napr. na Facebooku.
Vlož reálnu fotku – ideálne je, ak by recept zobrazoval reálnu fotku výsledného jedla.
Ingrediencie – aj vďaka pridaným ingredienciám sa následne vyhľadávajú recepty. Oddelovač slúži ako nadpis pre ingrediencie. Napr. Cesto, Plnka a podobne.
Postup prípravy – popis postupu varenia a celkovej prípravy jedla.
Ďalšie informácie a Nutričné hodnoty sú doplnkom k receptu. Nemusia sa vypĺňať.

Úprava profilu
V pravom hornom rohu obrazovky sa nachádza odkaz na úpravu tvojho profilu. Po kliknutí naň sa dostaneš do rozhrania WordPressu.
Tu si môžeš upraviť/doplniť svoj profil.

V prípade akýchkoľvek dotazov mi napíš na info@vegespajza.sk alebo cez formulár v Kontaktoch.