
- Množstvo: 1-2 porcie
- Príprava: 20minút
- Porcie: Pre 2 ľudí
Podzimný raw šalát s kešu dressingom
Farbne ladiaci s príjemnou chuťou. Plný vitamínov a energie v jesennom období prinesie príval sily a pohody.
Ingrediencie
- Červená kapusta - 150g
- Mrkva - 150g
- Biela reďkovka - 100g
- Brokolica - 100g
- Cícer varený - 50g
- Tofu údené - 50g
- Mladá cibuľka - na ozdobu
- Čierny sézam - na ozdobu
- Kešu dressing
- Kešu - 50 g
- Voda - podľa potreby
- Soľ čierna himalájska - podľa chuti
- Horčica - podľa chuti
- Príloha
- Šalát - podľa potreby
- Červená paprika čerstvá - podľa potreby
Postup prípravy
Kapustu, mrkvu, reďkovku nastrúhame, brokolicu nakrájame na menšie kúsky. Položíme na šalát, ktorý sme dali pred tým na tanier, misku. Pridáme pokrájané tofu a cícer.
Dressing : Kešu, vodu, čiernu soľ, korenie, horčicu zmixujeme na dressingovú konzistenciu. Polejeme zeleninu.
Nakoniec pridáme na vrch červenú papriku čerstvú a posypeme čiernym sézamom.